h

Onze mensen: Patrick

18 november 2015

Onze mensen: Patrick

Onze fractievoorzitter en inmiddels lid van het Partijbestuur Patrick Zoomermeijer (1970) is beheerder bij het Sportbedrijf Zaanstad en woont in Zaandijk. Hij zit sinds 2010 voor de SP in de gemeenteraad van Zaanstad en hij is scholingscoördinator van de SP-afdeling Zaanstreek. Patrick werd in Amsterdam geboren, om daarna al direct naar Huizen te verhuizen, het boerendorp van Het Gooi. Daar groeide hij op in een gezin met Brabantse ouders. Zijn vader was loketbeambte bij de PTT en zijn moeder serveerster, schoonmaakster en huisvrouw. In 1990 verhuisde Patrick voor zijn studie eerst naar Diemen om daarna terug te keren naar zijn geboortestad Amsterdam.

Patrick Zoomermeijer met megafoon
Foto: Willem Croese / www.zaanstreek.sp.nl

Patrick roept op tot actie!

U bent hier