h

SP wandelt zaterdag de Wandelweg af

17 mei 2017

SP wandelt zaterdag de Wandelweg af

Zaterdag gaat de SP aan de Wandelweg en zijstraten praten met Wormerveerders. We gaan langs de deuren en gaan met bewoners het gesprek aan over de situatie rond de Wandelweg, die recent in het nieuws was. Hoe staat het met de verkeersveiligheid? De geluidsoverlast? Is het lastig om over te steken? Zijn er parkeerproblemen? Bewoners kunnen dan ook meteen suggesties doen voor oplossingen.

Als Zaanse SP kijken we dan of we hier samen met de bewoners actie op kunnen voeren of dat er werk ligt voor de Zaanse SP-raadsleden in het stadhuis. Want de SP-aanpak bij problemen is: niet voor de mensen, maar mét de mensen.

De SP wil niet alleen tijdens verkiezingen uw mening weten. Wij zijn altijd onder de mensen, ook tussen de verkiezingen door. Het doel van de SP voor dit jaar is om met minstens 1 miljoen Nederlanders in gesprek te gaan, waaronder duizenden Zaankanters. We gaan daarom regelmatig de buurten in, we organiseren acties, we hebben een Hulpdienst waarmee we mensen met problemen op weg helpen en we organiseren bijna wekelijks bijeenkomsten. De SP, daar heeft u na de verkiezingen ook nog wat aan!

Wij zijn een partij van gewone mensen en onze raadsleden zijn geen beroepspolitici, maar volksvertegenwoordigers. We beloven niets anders dan dat we een luisterend oor zijn en waar nodig bondgenoot in de strijd voor een betere buurt, een sociaal Zaanstad, echte banen, goede voorzieningen voor iedereen en verzet tegen rechts afbraakbeleid. Geen haat of verdeel-en-heers, maar samen Nederland! Te beginnen in Zaanstad!

Wat: SP langs de deuren in gesprek over de Wandelweg
Waar: Wandelweg en directe omgeving in Wormerveer
Wanneer: Zaterdag 20 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur

U bent hier