h

SP Zaanstreek: in actie voor jezelf, voor elkaar

6 november 2017

SP Zaanstreek: in actie voor jezelf, voor elkaar

Afgelopen maand oktober was de laatste maand waarin wij tijdens onze bekende thema-avonden de onderwerpen voor het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar behandeld hebben.
De verslagen die op deze avonden werden geschreven, zijn de leidraad waarmee het nieuwe verkiezingsprogramma geschreven wordt. Dat zal in de maand december aan de leden gepresenteerd zal worden. Daarna wordt er door de leden over gesproken, aan geschaafd en uiteindelijk over gestemd.

Wij organiseren op 22 november een Algemene Ledenvergadering waar de leden over onze concept-kandidatenlijst en onze lijsttrekker kunnen stemmen. Tevens kunnen we op deze vergadering op kandidaten voor het nieuwe landelijke partijbestuur stemmen. Dit is een pilot waarmee onze partij ieder lid (volgens het principe "one man, one vote") de mogelijkheid wil geven om, via de afdeling, op het nieuwe partijbestuur te stemmen.

De kandidatuur van onze fractievoorzitter Patrick Zoomermeijer, die wij als afdeling met veel trots steunen, maakt deze verkiezingen nog spannender. Dus steun onze kandidaat Patrick en kom naar de afdeling om jouw stem uit te brengen.

Maar samen met alle vergaderingen zal ook onze maandelijkse campagne plaatsvinden. Deze keer is het een actiebijeenkomst op 11 november in Het BrandtWeer in Koog aan de Zaan. Deze actie voor een schonere stillere A8 wordt in samenwerking met de buurtbewoners van rondom de Coenbrug/A8 georganiseerd: voor een betere brugklep, hogere geluidsschermen langs de weg, stil asfalt en een lagere maximum snelheid.

Om deze actie te bekrachtigen is er ook een online petitie gestart. Teken de petitie en kom op 11 november mee helpen.

Voor jezelf, voor elkaar en voor een rechtvaardig en socialistisch Zaanstad!

Met strijdbare groet,

Afdelingsvoorzitter SP Zaanstreek

U bent hier