h

Onze mensen: Roland

4 november 2015

Onze mensen: Roland

Ons raadslid en vakbondsman Roland van Braam (1970) is vader van 2 prachtige kinderen, samenwonend en al ruim 12 jaar actief lid. Hij is geboren en getogen in Zaandam. Roland komt uit een ondernemersnest, al heeft hij daar zelf nooit wat mee gedaan. Opgegroeid in Oud West (Spoorbuurt) en met de pap lepel opgegroeid om klaar te staan voor mensen die dat niet kunnen. In zijn jeugd heeft hij zich ruim 10 jaar als vrijwilliger ingezet in buurthuis het "Kraaienest en Silverline". Activiteiten opzetten voor en met jongeren, toen nog discoavonden organiseren en gewoon gezellig samen zijn. Helaas is er veel van dit soort buurthuizen verdwenen. En dat terwijl zeĀ  een belangrijke rol vervulden voor ouderen en jongeren in de wijken.

Foto: Jan van Keulen / www.zaanstreek.sp.nl

Roland van Braam (rechts) bij de wake voor het openhouden van De Amandelbloesem

U bent hier