h

Zo, de SP doet mee!

5 februari 2014

Zo, de SP doet mee!

Deze week zijn alle formaliteiten afgerond: geheel volgens plan kan de SP nu meedoen met de verkiezingen op 19 maart. Daarvoor leverden fractievoorzitter Patrick Zoomermeijer en bestuurslid Evert Hartog (tevens kandidaatraadslid) alle bescheiden in op het stadhuis in Zaandam. Dus: wie gaat voor een linkse storm in de raad... Stemt straks SP!

Fractievoorzitter Patrick Zoomermeijer

Onze kandidatenlijst

Nummer 1: Patrick Zoomermeijer

Patrick is de huidige fractievoorzitter van de SP. Hij werkt als jongerenwerker en is socialist in hart en nieren. Hij werd lid van de SP omdat hij merkte dat de SP de enige partij is die ondubbelzinnig tegen het neoliberalisme durft op te treden.

Nummer 2: Sonja van Elmpt

Sonja is in Amsterdam geboren maar ze heeft haar hart aan de Zaanstreek verpand. Ze is al jaren werkzaam in de zorg. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 is zij raadslid. Ze vindt het raadswerk zeer boeiend.

Nummer 3: Roland van Braam

Roland werkt bij AMC ziekenhuis als roosteraar en is twee dagen per week vakbondsfunctionaris (Abvakabo). Hij is op het moment steunfractielid. Hij zegt van zichzelf dat hij een koele kikker is zonder plankenkoorts. Hij is ook een fervente amateurvoetballer.

Nummer 4: Nora Swagerman

Nora is als afdelingsvoorzitter jarenlang het gezicht van de afdeling geweest. Ze is ook erg actief bij verschillende maatschappelijke sociale organisaties in de Zaanstreek. Met haar komt er een schat aan kennis en politieke ervaring in de raad.

Nummer 5: Evert Hartog

Evert is een geboren Zaankanter. Na een tijd in Amsterdam gewoond te hebben waar hij actief
in de raad voor stadsdeel Zuid-Oost is geweest, kwam hij weer in de Zaanstreek wonen. Met hem komt de linkse
storm in de raad.

6: Gabriella Molica

7: Maikel Kat

8: Carla Schuddeboom

9: Jan van Keulen

10: Ray (Recai) Varli

11: Vincent Wetselaar

12: Klaske Lewis

Verder lezen?

U bent hier